Politie bevrijdt hond uit gloeiend hete auto

De politie heeft vandaag een hond bevrijd uit een snikhete auto. De viervoeter bleek al ruim een uur in de brandende bolide te zitten, waarna de hermandad een ruit intikte, het hondje uit zijn lijden verloste en richting het asiel bracht. Het beestje maakt het inmiddels weer goed. De eigenaar is op zijn beurt inmiddels opgespoord en heeft – naast een kapotte ruit en een rekening van het asiel – een fikse boete gekregen. Wel was het baasje flink geschrokken en betuigt hij spijt van zijn actie. De politie benadrukt nogmaals dat er bij hoge temperaturen geen huisdieren alleen in auto’s achtergelaten moeten worden. Foto: Politie Hof van Twente 

Gerelateerde berichten

  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam17 mei 2017 Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de […]
  • ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update)5 februari 2017 ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update) Een onaangename verrassing voor een bewoner aan de Wielewaalstraat. Daar is voor het nachtelijke uur bij de woning een Fiat Panda ontvreemd. De blauwe auto is gestolen, waarna al snel de […]
  • Inbrekers skimmen gestolen tankpassen30 november 2017 Inbrekers skimmen gestolen tankpassen In diverse vrachtwagens en bedrijfsbussen in Goor en omgeving is in het afgelopen weekeinde ingebroken. Zo was het bijvoorbeeld weer twee keer raak op het Goorse bedrijventerrein […]
  • Weer inbraak op industrieterrein1 oktober 2014 Weer inbraak op industrieterrein Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto's en Campers. Hierbij is een ruit […]