Voetvolleytoernooi in buitengebied van Goor

Het is ieder jaar weer een prestigieus en drukbezocht evenement met veel Goorse inbreng. Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in buurtschap Esbrook. Dit jaar wordt op zaterdag 22 juli voor het eerst gelijktijdig ook een beachvoetvolley toernooi georganiseerd op de speciaal aangelegde stranden. “Een mooi initiatief en een alternatief voor de voetballers in deze zomerstop”, laat Michiel Mensink. De scheidend trainer van vv Twenthe is organisator van het evemenent. Voor het voetvolley kun je je tot 16 juli per mail opgeven. Het adres is: michielmensink@nullhotmail.com Voor meer info en de spelregels zie hier. Deelname aan het voetvolley is dit eerste jaar gratis.

Gerelateerde berichten

  • Bijeenkomst huurdersvereniging in De Bebsel5 maart 2018 Bijeenkomst huurdersvereniging in De Bebsel Het bestuur van de huurdersvereniging Goor roept alle huurders bijeen om de tussenbalans op te maken. Ze zetelen sinds 1 juli 2017 en brengen verslag uit van de werkzaamheden over het […]
  • Aangepaste openingstijden Reggehof9 juli 2017 Aangepaste openingstijden Reggehof Ook een groot aantal theatermedewerkers is met zomerreces. De Reggehof is van zaterdag 22 juli tot en met zondag 3 september 2017 dan ook alleen geopend tijdens activiteiten. Het […]
  • Krang maakt voorstelling Maanlicht13 juli 2017 Krang maakt voorstelling Maanlicht Jongerentheatergroep KRANG met leden uit Goor en Diepenheim maakt deze zomer in een week de voorstelling ‘Maanlicht’. Vanaf zondag 23 juli tot en met vrijdag 28 juli wordt er gerepeteerd. […]
  • Graftrommelexpositie extra open3 juli 2017 Graftrommelexpositie extra open Wie de 16 kilometer van de fiets-/en wandelroute van Heerlijck Zicht Diepenheim door het buitengebied van Diepenheim, Markelo en Goor aflegt, kan in de eerste weekenden van juli, augustus […]
  • Zomerse kunstroute in Goors buitengebied23 april 2017 Zomerse kunstroute in Goors buitengebied Er wordt deze zomer in het buitengebied van Goor een uitgebreide fiets- en wandelroute uitgezet waarbij diverse landsschapskunstwerken zijn te bewonderen. Het evenement dat zijn oorsprong […]