Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros

Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en dat bleef niet onopgemerkt. De hele school deed een duit in het zakje met naast mooie woorden ook een kunstwerk waar alle leerlingen een aandeel in hebben gehad. Helma Ros-Koning ter Heege (62) kan na vandaag gaan genieten van haar pensioen na een werkzaam leven op De Albatros waar de Deldense in dienst trad vlak na de komst van de school op De Whee. Bij de Albatros restten slechts de herinneringen aan een bevlogen leerkracht die node gemist zal worden.

Juf Helma (rechts achter) met haar huidige groep 2/3 en het door alle leerlingen gemaakte kunstwerk

Gerelateerde berichten

  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]
  • Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking24 mei 2018 Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking De leerkrachten van vijf van de zes Goorse basisscholen (Puntdak, Wiekslag, Prins Constantijn, Heeckeren en Gijmink) leggen komende woensdag, 30 mei, het werk neer. Alleen de […]
  • Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool14 maart 2017 Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool Alois Hilbers wordt de nieuwe directeur van de Goorse Prins Constantijnschool. De HengeloĆ«r had de afgelopen jaren de leiding bij basisschool Het Prisma in Borne en was ook directielid van […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros19 januari 2017 Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros Bij- en rond de voetgangers-oversteekplaatsen naast de Wiekslag en De Albatros op de Scherpenzeelseweg zijn vanochtend tussen kwart over acht en kwart voor negen, diverse automobilisten […]