Trainingsjasje gevonden

Er is een zwart trainingsjasje gevonden. De maat van het jasje wordt geschat op mt 146, de jas heeft een capuchon en is van het merk Primark.  Mist u dit jasje, bel dan met 0547-275542.

Gerelateerde berichten

  • Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat2 november 2018 Camouflage jas gevonden H. Heijermansstraat Een camouflage jas in de maat XL met capuchon is gevonden in de Herman Heijermansstraat. Mist u deze, dan kunt u contact opnemen met 06-19018660.
  • Jas verdwenen bij De Ster in Goor11 juni 2012 Jas verdwenen bij De Ster in Goor Afgelopen zaterdag is Dennis zijn jas verdwenen bij De Ster in Goor. Het gaat om een groene zomerjas met grijze voering. In de jaszak zit een sleutelbos met een Grolsch sleutelhanger en […]
  • im27 augustus 2013 Poes gevonden in omgeving Gijmink In de categorie gevonden dieren vandaag weer een poes. "Sinds enkele dagen loopt er een luid miauwende poes bij ons in de tuin aan de Oude Haaksbergerweg, die waarschijnlijk door iemand […]
  • jb jasvermist edwinsmit2 april 2013 Vermiste jassen bij eetcafé De Ster (Update) Eerste paasdag zijn er in de dukte bij De Ster de volgende jassen verdwenen: Bibi haar jas is vermist. De jas is van het merk Silvercreek, donkergrijs van kleur en heeft een bontkraag. De […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]