Snelheidscontroles op verzoek…

Een veelvoud aan snelheidscontroles gisteren en vandaag in Goor en dat allemaal op verzoek van de bevolking. De wijkagentes Caroline IJben en Edmé Wernars togen, gewapend met een lasergun, naar verschillende straten in Goor om daar diverse automobilisten op de kiek te zetten én te bekeuren. Zo waren er controles op de Scherpenzeelseweg, Spreeuwenstraat, Iependijk, Hengevelderstraat en de Kerkstraat. “Dit is één van de punten die naar voren kwam naar aanleiding van onze vraag op Facebook” aldus IJben. “Daarin hebben we gevraagd waarvan mensen in Goor vinden waar we extra aandacht op moeten vestigen. De snelheid in 30 kilometer-zones werd daarin veel genoemd.”

Gerelateerde berichten

  • Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen12 juli 2018 Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen De overlast die hangjongeren veroorzaken bij de skatebaan aan de Roerdompstraat staat hoog op de lijst van ergernissen van Gorenaren. Dit blijkt uit een inventarisatie van de wijkagentes […]
  • Politie wil WhatsApp-groepen handhaven13 april 2018 Politie wil WhatsApp-groepen handhaven De politie Hof van Twente wil gebruik blijven maken van de WhatsApp-groepen die in de diverse Goorse buurten en wijken zijn opgezet om misstanden te melden. Het buurtpreventie-netwerk […]
  • Lasercontroles in Goor6 april 2018 Lasercontroles in Goor Er wordt vanmiddag op diverse plekken in goor gecontroleerd op snelheid. De politie doet dat met een lasergun en is onder meer gesignaleerd in de Molenstraat, bij de velden van vv Twenthe […]
  • Flitscontrole van Hengevelde naar Goor2 januari 2017 Flitscontrole van Hengevelde naar Goor Op dit moment wordt er gecontroleerd op snelheid tussen Hengevelde en Goor. Op de N346 staat een flitsinstallatie bij de fietstunnel klaar om de hardrijders op de bon te slingeren zo aan […]
  • Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat5 juli 2018 Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat De politie houdt momenteel een snelheidscontrole aan de Goorse Iependijk. Daar staan twee politieagentes in uniform met een lasergun. De maximum toegestane snelheid aan de Iependijk ligt […]