Sleutels gevonden Mossendamsweg

Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 

cof

Gerelateerde berichten

  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat13 maart 2015 Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat Op het grasveldje bij de Reviusstraat is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zitten onder andere twee autosleutels en een blauwe flesopener. Mist u uw sleutels, dan kunt u contact […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden16 juli 2018 Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden Op het fietspad van Goor naar Delden is gistermiddag een spijkerjasje gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-14035838.  
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]