Sleutels gevonden Mossendamsweg

Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 

cof

Gerelateerde berichten

  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Sleutel gevonden Gruttostraat21 oktober 2018 Sleutel gevonden Gruttostraat In de Gruttostraat, ter hoogte van de plek waar vroeger het zwembad was, is een sleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via deze link.    
  • Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat13 maart 2015 Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat Op het grasveldje bij de Reviusstraat is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zitten onder andere twee autosleutels en een blauwe flesopener. Mist u uw sleutels, dan kunt u contact […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg16 maart 2015 Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg Op de parkeerplaats aan De Malberg is zaterdag een trouwring met inscriptie gevonden. Mist u uw trouwring, dan kunt u contact opnemen met Angela. Zij is te bereiken op 0547-273246 of via de mail.