Sleutels gevonden Mossendamsweg

Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 

cof

Gerelateerde berichten

  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Sleutel gevonden Gruttostraat21 oktober 2018 Sleutel gevonden Gruttostraat In de Gruttostraat, ter hoogte van de plek waar vroeger het zwembad was, is een sleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via deze link.    
  • Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat13 maart 2015 Sleutelbos gevonden grasveldje Reviusstraat Op het grasveldje bij de Reviusstraat is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zitten onder andere twee autosleutels en een blauwe flesopener. Mist u uw sleutels, dan kunt u contact […]
  • OV-chipkaart gevonden10 september 2018 OV-chipkaart gevonden In de omgeving van Goor is een OV-chipkaart gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-46671772.
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]