Tweede Veteranencafé in Goor

Komende donderdag wordt in Goor voor de tweede keer een ‘Veteranencafé’ gehouden. Veteranen van alle krijgsmachtdelen- missies uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente zijn uitgenodigd om met partners, elkaar te ontmoeten en in informele sfeer ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst is komende donderdag 12 juli, bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Veteranen die niet in de gelegenheid zijn op eigen gelegenheid te komen kunnen contact opnemen via info@nullveteranenhvt.nl. Dan kan voor vervoer worden gezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Veteranencafe bij Spek14 november 2018 Veteranencafe bij Spek Bij Café Spek wordt donderdag weer een VeteranenCafe georganiseerd door het Veteranencomité Hof van Twente. Alle veteranen en hun partners zijn uitgenodigd om deze avond in informele sfeer […]
  • Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld12 februari 2018 Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld Een lokale ontmoeting met de hoogste baas van defensie. Minister Ank Bijleveld sprak vanmorgen bij Grandcafé De Zon met militairen uit de gemeente. Ze wilde niet alleen met 'balken en […]
  • Tokkelbaan op gemeentehuis tijdens Veteranendag27 maart 2017 Tokkelbaan op gemeentehuis tijdens Veteranendag Er wordt een zogenoemde tokkelbaan op het dak van het Goorse gemeentehuis aangelegd tijdens de Veteranendag, volgende week zaterdag. De touw- en kabelbaan is onderdeel van een scala aan […]
  • Percossa, Piepschuim en Duitse Avond26 oktober 2018 Percossa, Piepschuim en Duitse Avond Wie fan is van goede slagwerkers kan vanavond terecht in De Reggehof. De evenementenkalender van deze site vermeldt het optreden van Percossa (foto). Deze groep gebruikt een veelvoud aan […]
  • Duitse avond bij Café Spek24 oktober 2018 Duitse avond bij Café Spek Er is komende zaterdagavond een Duitse Avond in Oktoberfest-stijl bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Er zijn Duitse hapjes, schnaps, en Duits bier voor de liefhebbers. De muziek, […]