Tweede Veteranencafé in Goor

Komende donderdag wordt in Goor voor de tweede keer een ‘Veteranencafé’ gehouden. Veteranen van alle krijgsmachtdelen- missies uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente zijn uitgenodigd om met partners, elkaar te ontmoeten en in informele sfeer ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst is komende donderdag 12 juli, bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Veteranen die niet in de gelegenheid zijn op eigen gelegenheid te komen kunnen contact opnemen via info@nullveteranenhvt.nl. Dan kan voor vervoer worden gezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld12 februari 2018 Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld Een lokale ontmoeting met de hoogste baas van defensie. Minister Ank Bijleveld sprak vanmorgen bij Grandcafé De Zon met militairen uit de gemeente. Ze wilde niet alleen met 'balken en […]
  • Tokkelbaan op gemeentehuis tijdens Veteranendag27 maart 2017 Tokkelbaan op gemeentehuis tijdens Veteranendag Er wordt een zogenoemde tokkelbaan op het dak van het Goorse gemeentehuis aangelegd tijdens de Veteranendag, volgende week zaterdag. De touw- en kabelbaan is onderdeel van een scala aan […]
  • Reggetheater en Party’s…29 september 2017 Reggetheater en Party’s… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde waarin natuurlijk het grootse Reggetheater centraal staat. Het muziektheaterspektakel op het Schoolfeestplein begint vanavond en morgen […]
  • Goorse organiseert  benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten18 september 2017 Goorse organiseert benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten De Goorse Kimberley Karlsson gaat een benefietavond houden voor haar familie die op Sint Maarten getroffen is door orkaan Irma. Die avond is op vrijdag 29 september bij Café Spek aan de […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]