Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof

Alle kinderen die een ‘droomwens’ hebben voor kinderboerderij Het Kukelnest kunnen die volgende week zaterdag kwijt tijdens Kleurrijk in de Hof op het Schoolfeestplein. Daar is voor de gelegenheid ook de maandelijkse Doemiddag voor kinderen die dan in het teken staat van ‘Kleurenfestival’. Het Kukelnest bestaat dit jaar vijf jaar en op 4 oktober, Dierendag,  zal bekend worden gemaakt welke droomwens de winnende is gebleken. Alle wensen, die op een boomblad kunnen worden geschreven, worden in een zogenoemde Wensboom gehangen op de Goorse kinderboerderij. Kleurrijk in de Hof is volgende week zaterdag, 14 juli, van 11:00 uur tot 16:00 uur. Kinderen kunnen zich dan melden bij de kraam van Het Kukelnest.

Gerelateerde berichten

  • Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij2 oktober 2018 Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij Nog twee dagen en dan bestaat Het Kukelnest 10 jaar.De Goorse kinderboerderij heeft inmiddels een prominente plek in de Goorse samenleving ingenomen. Het idee om een kinderboerderij te […]
  • Kukelnest krijgt klimbos op 10-jarig jubileum4 oktober 2018 Kukelnest krijgt klimbos op 10-jarig jubileum Het 10-jarig jubileumfeest van het Kukelnest werd donderdagmiddag uitgebreid gevierd. Onder het motto: "Lekker spelen" zat initiatiefnemer Edu Hoek te glunderen tussen alle kinderen. Rond […]
  • Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk30 mei 2020 Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Imkerijdag bij Het Kukelnest8 juli 2019 Imkerijdag bij Het Kukelnest Er is komende zaterdag een Imkerijdag bij kinderboerderij Het Kukelnest. De imkers van bijenhouders-vereniging Reggedal zijn aanwezig om eenieder kennis te laten maken met honingbijen en […]