Sleutel gevonden op De Braak

Langs het spoor op De Braak is een sleutel gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een huissleutel. Voor informatie kan contact op worden genomen met 06-53771406.

Gerelateerde berichten

  • sleutelkievitstraat24 mei 2012 Sleutel gevonden in de Kievitstraat Mini Tijink heeft een stel sleutels gevonden in de Kievitstraat, vlakbij nummer 15. Er zit een sleutelhanger en een badeendje aan. Daarnaast hangt er nog een sleutelhanger van een zwart […]
  • Nauta door het stof over verantwoordelijkheid cyberaanval25 maart 2021 Nauta door het stof over verantwoordelijkheid cyberaanval Burgemeester Nauta ging, als portefeuillehouder, diep door het stof tijdens de spoedvergadering over de cyberaanval op de computersystemen van de gemeente Hof van Twente. Ze bood haar […]
  • Goorse bespreekt ‘Klompjan-problematiek’ bij Pauw1 september 2015 Goorse bespreekt ‘Klompjan-problematiek’ bij Pauw Een bekend Goors gezicht gisteravond in de uitzending van de talkshow Pauw op NPO 1. Trees Zwienenberg-Weernink was te gast om te verhalen over het asielzoekerscentrum Klompjan. Ze woonde […]
  • Gemeente verhuurt ruimte in gemeentehuis13 april 2013 Gemeente verhuurt ruimte in gemeentehuis De gemeente Hof van Twente heeft een deel van het gemeentehuis verhuurd. Het RIEC Oost-Nederland (Regionaal Informatie en Expertise Centrum) gaat omstreeks rond 1 juli de bovenste […]
  • GroenLinks krijgt twee ‘biodiverse’ moties door de raad7 november 2019 GroenLinks krijgt twee ‘biodiverse’ moties door de raad Twee moties van GroenLinks om gecoördineerd aan de slag te gaan met het bevorderen van de biodiversiteit in de Hof van Twente zijn gisteren door de gemeenteraad aangenomen. De moties […]