Sleutel gevonden op De Braak

Langs het spoor op De Braak is een sleutel gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een huissleutel. Voor informatie kan contact op worden genomen met 06-53771406.

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Jeannette zoekt haar telefoon18 augustus 2018 Jeannette zoekt haar telefoon Jeannette is haar telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung. Ze is deze verloren op weg van Het Gijmink naar De Whee. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met […]
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Kater Tommie vermist omgeving Gondalaan1 december 2018 Kater Tommie vermist omgeving Gondalaan Kater Tommie is sinds donderdagmiddag spoorloos. Tommie is vertrokken vanaf de Gondalaan met onbekende bestemming. Hij is gechipt, Europees kort roodharig en 7 maanden oud. Heeft u Tommie […]
  • 17 november 2018 Poes huist op vreemde grond Kerspel Goor In een schuur in Kerspel Goor huist sinds enige tijd een Poes. Hij laat zich niet pakken maar is ook niet echt schuw. Bang voor de daar ook aanwezige katten, honden en kippen is hij […]