Höfteballooning zoekt vrijwilligers

De organisatie van Höfte-ballooning is op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen op vrijdag 17 (of zaterdag 18) augustus bij de activiteiten in en rondom het Roelofsenterrein aan de Deldensestraat in Goor. Het evenement waarbij een groot aantal luchtballonnen van diverse grootte en ‘pluimage’ het luchtruim zullen kiezen, komt voor het eerst naar Goor en is acht jaar geleden in Hengevelde ontstaan. Vorig jaar kon het evenement vanwege het slechte weer niet doorgaan nadat in 2016 de ballonnen vanuit Diepenheim opstegen. Höfteballooning heeft mensen nodig voor diverse werkzaamheden. Wie geïnteresseerd is kan een mail sturen naar info@höfteballooning.nl.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten17 juni 2018 Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten De twee ballonvaarten die in de verloting zijn gegaan in het kader van de Vaderactie van Goor Collectief zijn gewonnen door Ria Degenkamp en de heer of mevrouw Bolink. Enkele duizenden […]
  • Luchtballon landt op atletiekbaan16 augustus 2018 Luchtballon landt op atletiekbaan Op de atletiekbaan van AVGoor'75 is vanavond een luchtballon geland. Of het een geplande landing was is niet bekend. Gelukkig voor de atletiekvereniging is de luchtballon wel net naast de […]
  • Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning22 februari 2018 Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning Het is de grootste vliegende Superbike ter wereld en komende zomer te zien in Goor. Tijdens Höfteballooning dat op 17 of 18 augustus wordt gehouden op het Roelofsenterrein Goor zal ook […]
  • Nog even nagenieten van Höfteballooning…18 augustus 2018 Nog even nagenieten van Höfteballooning… Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid […]