Drankrijder aangehouden in de Middenstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een automobilist aangehouden op de Goorse Middenstraat. De man bleek onder invloed van alcohol en een blaastest op het politiebureau (foto) wees uit dat hij twee keer zoveel had gedronken dan was toegestaan. Hij kreeg naast een rijverbod een flinke boete van €659. Daarnaast deed de politie in de afgelopen week twee keer een melding van agressief rijgedrag. De voertuigen vielen op door hard op te trekken, hard te rijden en bochten gevaarlijk te nemen. De politie vraagt om agressief rijgedrag te melden en daarbij ook een kenteken door te geven.

Gerelateerde berichten

  • Dronken vrouw botst op twee auto’s12 oktober 2014 Dronken vrouw botst op twee auto’s Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto's aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar […]
  • Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren8 november 2014 Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren Een negentienjarige man uit Goor heeft afgelopen nacht zijn rijbewijs in moeten leveren, omdat hij teveel had gedronken. Agenten zagen de man rijden op de Diepenheimseweg. Toen de man de […]
  • Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd24 augustus 2015 Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd Goor staat in de landelijke top als het gaat om het aantal verkeersboetes per inwoner. Een onderzoek van de Volkskrant geeft aan dat er in en om het Twentse Haagje kwistig wordt bekeurd. […]
  • 165 automobilisten op de bon op N34718 april 2018 165 automobilisten op de bon op N347 Op de N347, de weg tussen Goor en Rijssen (S15) zijn afgelopen dinsdag maar liefst 165 automobilisten op de bon geslingerd. Het verkeer werd in beide richtingen geconctroleerd. Er reden […]
  • Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt8 december 2017 Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt De dierenpolitie heeft vanochtend tijdens de Goorse Paardenmarkt een bekeuring uitgedeeld aan een veehandelaar die twee pony's te kort had aangebonden. Daarnaast waren er waarschuwingen […]