Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor

Er wordt morgen op ’t Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met Kinderopvang Hof van Twente. Naast het voetbaltoernooi zijn er ook diverse andere spelletjes. De instuif is voor iedereen toegankelijk en begint om 15:00 uur. De kosten bedragen €1 per persoon inclusief drinken en een ijsje. Tijdens de schoolvakantie willen de sportcoaches van ’t Doesgoor eens in de twee weken een sportactiviteit organiseren.

Gerelateerde berichten

  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Sportinstuif verplaatst naar de maandag15 mei 2018 Sportinstuif verplaatst naar de maandag De wekelijkse sportinstuif  op Sportpark Doesgoor verhuist naar de maandag. Kinderen moeten nu dus niet op donderdag maar op maandag hun talenten etaleren. De tijden blijven gelijk: […]
  • Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor17 november 2015 Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor In het kader van de aankomst van Sinterklaas is de Sportinstuif voor de jeugd bij wijkvoorziening 't Doesgoor voor de jongste jeugd aangepast. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogen in het […]
  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]