Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor

Er wordt morgen op ’t Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met Kinderopvang Hof van Twente. Naast het voetbaltoernooi zijn er ook diverse andere spelletjes. De instuif is voor iedereen toegankelijk en begint om 15:00 uur. De kosten bedragen €1 per persoon inclusief drinken en een ijsje. Tijdens de schoolvakantie willen de sportcoaches van ’t Doesgoor eens in de twee weken een sportactiviteit organiseren.

Gerelateerde berichten

  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Sportinstuif verplaatst naar de maandag15 mei 2018 Sportinstuif verplaatst naar de maandag De wekelijkse sportinstuif  op Sportpark Doesgoor verhuist naar de maandag. Kinderen moeten nu dus niet op donderdag maar op maandag hun talenten etaleren. De tijden blijven gelijk: […]
  • Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor17 november 2015 Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor In het kader van de aankomst van Sinterklaas is de Sportinstuif voor de jeugd bij wijkvoorziening 't Doesgoor voor de jongste jeugd aangepast. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogen in het […]
  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]
  • Waterspelen op ’t Doesgoor1 augustus 2017 Waterspelen op ’t Doesgoor Er is morgenmiddag een middag met diverse waterspelen voor kinderen bij wijkvoorziening 't Doesgoor. Van half 2 tot en met half 4 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen. Er is onder […]