Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor

Er wordt morgen op ’t Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met Kinderopvang Hof van Twente. Naast het voetbaltoernooi zijn er ook diverse andere spelletjes. De instuif is voor iedereen toegankelijk en begint om 15:00 uur. De kosten bedragen €1 per persoon inclusief drinken en een ijsje. Tijdens de schoolvakantie willen de sportcoaches van ’t Doesgoor eens in de twee weken een sportactiviteit organiseren.

Gerelateerde berichten

  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]
  • Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor2 november 2019 Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor De eerste activiteit van de buurtsportcoaches van de serie sportinstuiven bij wijkvoorziening 't Doesgoor, is het fysiek spelen van het populaire spel Fortnite middels lasergamen. Voor […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille30 maart 2022 Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille Wijkvoorziening Het Doesgoor heeft van de zogenoemde Rudolf Walhof Foundation een bedrag ontvangen van €5000 ter ondersteuning van de eet-activiteiten. Deze foundation is onderdeel van […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]