Apollo’s Reggestad Muzikanten speelt tijdens Kleurrijk in de Hof

Op zaterdag 14 juli aanstaande wordt op de Schoolfeestweide de derde editie van Kleurrijk in de Hof georganiseerd. En daar kan ook Apollo’s Reggestad Muzikanten niet ontbreken. Met hun originele Egerländer muziek is de groep zo langzamerhand een begrip in de regio. De in 1963 opgerichte formatie bestaat uit ruim 20 personen en staat onder leiding van Jos Evers. Tijdens Kleurrijk staat de ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal en is er tussen 11.00 uur en 16.00 uur voor jong en oud van alles te doen op onder andere het gebied van cultuur, sport en culinair genieten. Naast de Reggestad Muzikanten spelen er ook bandjes van de muziekschool.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Modeshow bij Kleurrijk in de Hof18 juni 2018 Modeshow bij Kleurrijk in de Hof Kleurrijk is het jaarlijkse evenement waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal staat. En daar hoort volgens de organisatie natuurlijk een multiculturele […]
  • Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof6 juli 2018 Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof Alle kinderen die een 'droomwens' hebben voor kinderboerderij Het Kukelnest kunnen die volgende week zaterdag kwijt tijdens Kleurrijk in de Hof op het Schoolfeestplein. Daar is voor de […]
  • Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg17 mei 2017 Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli […]
  • Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof15 juli 2017 Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof Een dag vol nieuwe invloeden en lekker weer voor veel Goorse bezoekers van Kleurrijk in de Hof. Op de Schoolfeestweide kwamen allerhande culturen bijeen om hun kunsten en gewoonten te […]