Try-out harmonieorkest in De Reggehof

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. En dat vergt een gedegen voorbereiding. Komende zondag is een try-out, welke is te volgen voor belangstellenden vanaf 15.00 uur in De Reggehof. Ook vrouwenkoor Cantabilé laat haar stem horen, de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Goor is klaar voor groots Reggetheater28 september 2017 Goor is klaar voor groots Reggetheater Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met […]
  • Aanmelding 22e editie Hoftalenten gestart13 november 2018 Aanmelding 22e editie Hoftalenten gestart De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente gaat weer beginnen. De finale van de zangcontest waar traditioneel veel Goorse deelname is, wordt op zondag 30 december […]
  • Stem van De Regge in Alleman29 maart 2018 Stem van De Regge in Alleman De stichting Stads-Regge Goor gaat het muziektheater De Stem van De Regge vertonen in Filmhuis Alleman. Op vrijdag 13 April aanstaande is in de Reggehof de opname te zien, die op 30 […]
  • Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs19 april 2017 Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark 't Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei […]