Twee parkieten gespot

In de categorie gevonden voorwerpen: twee parkieten. Aan de Weddehoenlaan 2 zijn twee vogels gespot. Het gaat om een groen en blauwe parkiet. Meer info en een foto is niet bekend, maar een oplettende bezoeker van deze site wil een mogelijk huisbaas wel tippen over deze vondst.

 

Gerelateerde berichten

  • Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex12 september 2017 Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kinderjas. Afgelopen zaterdag werd tegenover het complex van vv Twenthe onderstaande jas gevonden van het merk Europe Kids. Het gaat om een […]
  • Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk3 maart 2015 Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een huissleutel. Een der trouwe bezoekers van deze site vond vanmiddag een huissleutel (foto) bij het uitlaten van de hond. De sleutel is […]
  • Winterjas zoekgeraakt bij De Ster21 januari 2012 Winterjas zoekgeraakt bij De Ster In de categorie 'vermiste artikelen' vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: "Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het […]
  • Rosella zoek in de Costerstraat28 maart 2012 Rosella zoek in de Costerstraat Er is een vogel zoek in de Costerstraat. Jan Weernink is op zoek naar zijn nieuwe Rosella. Hij is ontsnapt uit de volière. Ze hebben al twee vrouwtjes, maar de man die vrijdag kwam […]
  • Sleutels gevonden op de Herikerberg17 maart 2012 Sleutels gevonden op de Herikerberg In de categorie vermiste artikelen kreeg de lief- en leedredactie vandaag dit bericht. "Ik heb vanochtend op de Herikerberg twee huissleutels met daaraan bevestigd een USB-stick gevonden. […]