Zwarte Cross summum in kleurrijk weekend

Het is bovenal het weekend van de Zwarte Cross voor veel Gorenaren. Zij trekken dezer dagen weer massaal naar het immense terrein rondom Lichtenvoorde voor het grootste festival van het land, waar ook veel plaatsgenoten aan het werk zijn. De thuisblijvers kunnen hun hart ophalen bij diverse cafés en overdag is Goor ook in de ban van veel activiteiten zoals de opening van het nieuwe buurthuis op ’t Tuindorp morgen. Ook Kleurrijk in de Hof verdient een vermelding op de agenda. Op de Schoolfeestweide komen diverse culturen samen om hun eetgewoonten en andere rituelen met elkaar te delen. De ochtend begint om 16.00 uur. Zondag struinen diverse kunstliefhebbers weer door Goorse privétuinen. Voor meer activiteiten, check de kalender.

Gerelateerde berichten

  • Zwarte Cross hoofdmoot in kleurrijk weekend14 juli 2017 Zwarte Cross hoofdmoot in kleurrijk weekend Het is bovenal het weekend van de Zwarte Cross voor veel Gorenaren. Zij trekken dezer dagen weer massaal naar het immense terrein rondom Lichtenvoorde voor het grootste festival uit de […]
  • Zwarte Cross, say yes to apartigheid!22 juli 2016 Zwarte Cross, say yes to apartigheid! Het is het weekend van de Zwarte Cross voor veel plaatsgenoten. Honderden Gorenaren zijn dit weekend te vinden bij het grootste festival van Nederland. In de omgeving van Lievelde komen […]
  • Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis14 juli 2017 Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis Een speciale voorstelling geïnspireerd op het werk van de in Goor geboren schrijver en dichter Rutger Kopland komt naar Goor. De co-productie van de theatergroepen Gouden Haas […]
  • Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof15 juli 2017 Veel belangstelling voor Kleurrijk in de Hof Een dag vol nieuwe invloeden en lekker weer voor veel Goorse bezoekers van Kleurrijk in de Hof. Op de Schoolfeestweide kwamen allerhande culturen bijeen om hun kunsten en gewoonten te […]
  • Apollo’s Reggestad Muzikanten speelt tijdens Kleurrijk in de Hof10 juli 2018 Apollo’s Reggestad Muzikanten speelt tijdens Kleurrijk in de Hof Op zaterdag 14 juli aanstaande wordt op de Schoolfeestweide de derde editie van Kleurrijk in de Hof georganiseerd. En daar kan ook Apollo's Reggestad Muzikanten niet ontbreken. Met hun […]