Goorse Chelsea op TV met danser Shaker

Het was een hartewens die in vervulling ging, vandaag voor de Chelsea Sloterdijk. De 11-jarige Goorse kreeg een speciale dansles van de bekende hip hop-danser en choreograaf Nicolas Singer, beter bekend als ‘Shaker’. En dat allemaal voor het bekende tv-programma ‘Betreden op eigen risico’ dat zogenoemde bucketlist-wensen van jonge tieners in vervulling laat gaan. Chelsea ging daarvoor vandaag naar Hilversum waar op de Kerkbrink, vlakbij het Mediapark, de opnames waren voor het programma dat in september zal worden uitgezonden. Komende zaterdag is in Goor al te zien wat Chelsea geleerd heeft van de bekende danser want met haar Breakdance-groep treedt ze op tijdens ‘Kleurrijk in de Hof’ op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Vijftig Gorenaren naar Miljoenenjacht20 januari 2019 Vijftig Gorenaren naar Miljoenenjacht Er gaan op vrijdag 1 maart aanstaande 50 Gorenaren naar de opnames van Postcodeloterij Miljoenenjacht in de Media-Arena in Amstgerdam. Er zijn binnen de postcode 7471 50 adressen […]
  • Zeven Goorse spelers in Hofteam15 oktober 2018 Zeven Goorse spelers in Hofteam Er zijn zeven spelers uit Goor opgenomen in het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het Internationale jeugdtoernooi met c-teams van betaalde voetbalclubs uit Nederland, […]
  • Sam Zwierink wint breakdance-battle in Hengelo30 mei 2016 Sam Zwierink wint breakdance-battle in Hengelo Waar zijn broer Daan na het einde van Mainstreet de luwte gaat opzoeken, staat zijn broertje Sam sinds dit weekend juist in de schijnwerpers. De jonge Goorse tiener legde dit weekend […]
  • Dansgroepen gevraagd voor jubileumeditie Hofdance11 januari 2017 Dansgroepen gevraagd voor jubileumeditie Hofdance Op zaterdag 11 februari vindt de 15e editie van Hofdance plaats in de grote zaal van theater De Reggehof. Voor dit derde lustrum is de organisatie, evenals in voorgaande jaren, op zoek […]
  • Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival13 maart 2017 Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival Er komt een heuse Escape Room tijdens het komende Bigband Festival in Goor op Tweede Paasdag. Daarin worden mensen opgesloten die een code moeten kraken om er weer uit te komen. Naast de […]