Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque

De bekende Ruud Weberband zal optreden tijdens de Grote Goorse Zomer-Barbeque, volgende zaterdag in het Goorse stadshart. Het muzikale toptrio brengt blues en rock van de bovenste plank  met gelouterde muzikanten. Zo is zanger/bassist- en bandleider Ruud Weber uit Enschede bekend van King of the World en Snowy White. Gitarist Raymond Nijenhuis speelt onder meer in Status Quotes en was enkele jaren geleden ook onderdeel van de Boogie Woogie-act tijdens School- en Volksfeest. Fokke de Jong was jarenlang de drummer van Normaal. De Grote Goorse Zomer-BBQ wordt voor het eerst georganiseerd door café De Ster en begint zaterdag de 21e om 16:00 uur op het Sterplein.

Ruud Weber

Gerelateerde berichten

  • Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker19 april 2017 Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker Het cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn de geestelijke vaders achter het nieuwe Twentse nummer 'Ik heur hier' dat afgelopen zaterdag werd gelanceerd in de Grolsch Veste […]
  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Feest bij de Smidse en op de radio…13 april 2017 Feest bij de Smidse en op de radio… Bar Bistro d'Olde Smidse bestaat 40 jaar en dat feit wordt morgenavond gevierd met een spetterend feest in het eetcafé aan de Grotestraat. In de geest van de vorig jaar overleden oprichter […]
  • Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue20 juli 2018 Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue Met de start van de grote schoolvakantie zal ook het aantal kinderactiviteiten in het Goorse toenemen. Morgen is er de eerste van drie kinderevenementen, georganiseerd in het Goorse […]
  • BBQ, U2 en sport26 mei 2017 BBQ, U2 en sport Veel plaatsgenoten genieten tijdens dit lange vrije weekend van de mediterraanse omstandigheden. Het BBQ-vlees is in trek en veel Goorsen hebben dit weekend dan ook geen theaterverzetje […]