Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque

De bekende Ruud Weberband zal optreden tijdens de Grote Goorse Zomer-Barbeque, volgende zaterdag in het Goorse stadshart. Het muzikale toptrio brengt blues en rock van de bovenste plank  met gelouterde muzikanten. Zo is zanger/bassist- en bandleider Ruud Weber uit Enschede bekend van King of the World en Snowy White. Gitarist Raymond Nijenhuis speelt onder meer in Status Quotes en was enkele jaren geleden ook onderdeel van de Boogie Woogie-act tijdens School- en Volksfeest. Fokke de Jong was jarenlang de drummer van Normaal. De Grote Goorse Zomer-BBQ wordt voor het eerst georganiseerd door café De Ster en begint zaterdag de 21e om 16:00 uur op het Sterplein.

Ruud Weber

Gerelateerde berichten

  • Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker19 april 2017 Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker Het cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn de geestelijke vaders achter het nieuwe Twentse nummer 'Ik heur hier' dat afgelopen zaterdag werd gelanceerd in de Grolsch Veste […]
  • Feest bij de Smidse en op de radio…13 april 2017 Feest bij de Smidse en op de radio… Bar Bistro d'Olde Smidse bestaat 40 jaar en dat feit wordt morgenavond gevierd met een spetterend feest in het eetcafé aan de Grotestraat. In de geest van de vorig jaar overleden oprichter […]
  • BBQ, U2 en sport26 mei 2017 BBQ, U2 en sport Veel plaatsgenoten genieten tijdens dit lange vrije weekend van de mediterraanse omstandigheden. Het BBQ-vlees is in trek en veel Goorsen hebben dit weekend dan ook geen theaterverzetje […]
  • Whiskey en BBQ bij de GUS5 juli 2017 Whiskey en BBQ bij de GUS Het Goorse Whiskey-genootschap heeft dit weekend weer een activiteit op de rol staan. Bij De Smidse wordt er weer een aantal whisky's voorgeschoteld naast de barbecue. De start is om 19.00 […]
  • Nachttoernooi, Firezone, dressuur en uitvoering Excelsior…8 juni 2018 Nachttoernooi, Firezone, dressuur en uitvoering Excelsior… Een overvolle activiteitenagenda voor dit weekeinde met als eerste het nachttoernooi van de Goorse Mixed Hockey Club dat vanavond gehouden wordt op de kunstgrasvelden aan de Rubenstraat. […]