FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC

FC Twente komt nog twee oefenwedstrijden spelen op het hoofdveld van GFC. De Enschedese club komt op donderdag 2 augustus naar Goor om te spelen tegen het Turkse Göztepe SK. Op vrijdag 10 augustus is Al Taawoun uit Saoedi Arabië de tegenstander op sportpark Heeckeren. FC Twente speelde onlangs ook al het eerste oefenduel in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen in Goor. GFC werd vorige week dinsdag met 0-10 verslagen. Göztepe eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Turkse Süper Lig, de hoogste divisie daar. Al-Taawoun was al eens eerder de opponent van FC Twente. Twee jaar geleden werd het in Beckum 3-3 tegen de Saoedische club. De gemeente Hof van Twente moet nog wel toestemming verleden voor de oefenwedstrijden maar moeilijkheden worden daarmee niet verwacht.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen21 juli 2018 Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen De kaartverkoop voor de twee oefenwedstrijden die FC Twente in Goor speelt op donderdag 2- en vrijdag 10 augustus, is begonnen. Tickets zijn in Goor verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]
  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiële toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie1 augustus 2017 FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op […]