Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes

Het nieuwe hart van ’t Tuindorp wordt komende zaterdag geopend met een open huis voor iedere belangstellende en de presentatie van de te verwachten (kinder)activiteiten. Het nieuwe buurthuis dat is gevestigd in de voormalige peuterspeelzaal naast de Laarschool heet ’t Badhoes en zal worden geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg die zich ook hard heeft gemaakt voor deze nieuwe buurtvoorziening. De nieuwe wijkvoorziening gaat zaterdag om 14:00 uur open en een half uur later is de officiële openingshandeling. Daarna is er Open Huis. Het nieuwe Badhoes is gerealiseerd door de gemeente in samenwerking met Salut en buurtbewoners van de Goorse volkswijk.

Gerelateerde berichten

  • Buurtvoorziening in voormalige kleuterschool Tuindorp27 november 2017 Buurtvoorziening in voormalige kleuterschool Tuindorp De voormalige kleuterschool aan de Jurriën Sprakelstraat wordt het nieuwe buurtgebouw van en voor de bewoners van 't Tuindorp. Afgelopen zaterdag werd daartoe een intentieverklaring […]
  • Speeltuin Tuindorp nu wel geopend7 november 2018 Speeltuin Tuindorp nu wel geopend Het speeltuintje in de Goorse volkswijk 't Tuindorp is vanmiddag dan eindelijk officieel geopend. Die opening zou aanvankelijk op 25 mei plaatsvinden maar toen bleek dat er asbest in de […]
  • CDA in gesprek met Tuindorpbewoners en Stadsraad13 mei 2019 CDA in gesprek met Tuindorpbewoners en Stadsraad De fractieleden van het CDA heeft in haar ronde langs de kernen in de afgelopen week ook kennis gemaakt met de problematiek rondom de renovatie van 't Tuindorp. In een gesprek met leden […]
  • Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 201929 september 2017 Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 2019 De woningen in de Goorse volkswijk Het Tuindorp krijgen een fikse opknapbeurt. Dat heeft woningcoöperatie Viverion per brief aan de bewoners laten weten. De renovatie van de huizen moet na […]
  • PvdA houdt zorgen over leefbaarheid Tuindorp12 augustus 2020 PvdA houdt zorgen over leefbaarheid Tuindorp De lokale fractie van de Partij van de Arbeid maakt zich, niet voor het eerst, grote zorgen over de Goorse volkswijk 't Tuindorp in Goor. "We krijgen als partij veel klachten van bewoners […]