Inbraak bij EMTÉ: tweede verdachte voortvluchtig

Bij de supermarkt EMTÉ aan de Da Costastraat is vannacht ingebroken. De politie hield één verdachte aan en heeft nog naar een tweede verdacht gezocht. Met hulp van een drone werd rond 06.30 uur geprobeerd hem op te sporen, maar zonder succes. De daders forceerden een ruit en namen sigaretten mee, maar deze werden op de vluchtroute teruggevonden. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • De ijsbaan vanuit de lucht…26 januari 2017 De ijsbaan vanuit de lucht… Wat een prachtige beelden zijn er te maken van de Goorse ijsbaan 'in bedrijf'. Gistermiddag keken in heel Overijssel veel mensen naar de live beelden van RTV Oost die via de televisie en […]
  • Hans vindt drone in zijn appelboom (Update)16 augustus 2016 Hans vindt drone in zijn appelboom (Update) Een koddige vondst en een vreemde gewaarwording voor Hans. In plaats van appels trof hij namelijk een drone aan in zijn appelboom. De drone is veilig opgeborgen, de eigenaar kan zich […]