Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open

De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij ’t Proathuus aan de Grotestraat. De kosten zijn €1,50 per kind en dat is inclusief drinken en wat lekkers. Wie mee wil doen kan zich opgeven via info@nulldoorswideopen.nl. Hofjongeren (foto) is de jongerentak van de stichting Doors Wide Open dat zelf in augustus twee tienerkampen organiseert. Per keer kunnen daar zes tieners aan mee doen. Het eerste kamp is van 13 tot en met 15 augustus en het het tweede van 16 tot en met 18 augustus bij camping Noetsele in Nijverdal. Kosten €20 per persoon en opgeven kan via telefoonnummer 06-20539460.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden4 mei 2018 Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden De stichting Doors Wide Open gaat een gratis Pinksterbuffet organiseren voor alleenstaanden. Dat wordt gehouden op zondag 20 mei vanaf 16.00 uur in het Proathuus aan de Grotestraat. Dat […]
  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]