Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen

De overlast die hangjongeren veroorzaken bij de skatebaan aan de Roerdompstraat staat hoog op de lijst van ergernissen van Gorenaren. Dit blijkt uit een inventarisatie van de wijkagentes Caroline IJben en Edmé Wernars. Die stelden via Facebook de vraag waarop de politie zou moeten controleren en stelden aan de hand daarvan een top 3 samen. De meeste reacties gingen over te hard rijden. Met name de snelheid van automobilisten op de Markeloseweg is bewoners een doorn in het oog. Ook de gevaarlijke situaties bij de voetgangers-oversteekplaatsen aan de Scherpenzeelseweg en Iependijk werden vaak genoemd. Naar aanleiding van de klachten zijn diverse locaties bezocht en zijn controles uitgevoerd. De wijkagentes geven aan dat de genoemde locaties ook bij volgende controles aan de orde zullen komen.

De politie hield vorige week laserguncontroles op diverse plekken in Goor

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontroles op verzoek…5 juli 2018 Snelheidscontroles op verzoek… Een veelvoud aan snelheidscontroles gisteren en vandaag in Goor en dat allemaal op verzoek van de bevolking. De wijkagentes Caroline IJben en Edmé Wernars togen, gewapend met een lasergun, […]
  • Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners28 juni 2018 Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners De wijkagenten Caroline IJben en Edme Warners willen samen met de inwoners van Goor een 'controle top-3' samen stellen. Het wijkteam wil weten wat de bewoners van Goor belangrijk vinden […]
  • Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes26 april 2018 Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes De politie Hof van Twente heeft vanochtend een snelheidscontrole gehouden aan de Hengevelderstraat Goor. Dit na meerdere klachten van buurtbewoners die aangeven dat er vaak veel te ahrd […]
  • Politie wil WhatsApp-groepen handhaven13 april 2018 Politie wil WhatsApp-groepen handhaven De politie Hof van Twente wil gebruik blijven maken van de WhatsApp-groepen die in de diverse Goorse buurten en wijken zijn opgezet om misstanden te melden. Het buurtpreventie-netwerk […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]