GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse

GFC en Hector zijn voor het komende seizoen ingedeeld in de vierde klasse G. Dat houdt in de dat de twee Goorse clubs de uitwedstrijden vooral in de ‘Deventer’ hoek zullen spelen. Twenthe gaat daarentegen terug naar het Twentse. De Goorse Tricolores reisden de laatste jaren richting Apeldoorn en omstreken maar zitten nu in een klasse (3A) met clubs uit plaatsen aan de kant van Enschede. Voor Twenthe keert een Hofderby terug op de agenda. Het gepromoveerde WVV ’34 is ook ingedeeld in de derde klasse A. Voor Hector en GFC is er naast de onderlinge confrontatie ook het tweeluik met Sportclub Markelo dat ook in de vierde klasse G zal acteren. Hieronder de competitie-indelingen van de drie Goorse clubs.

Derde klasse A: vv Twenthe, WVV ’34, DSVD, Avanti Wilskracht, De Tukkers, LSV, GVV Eilermark, NEO, Losser, Reunie, Saasveldia, Sportlust Glanerbrug, Reutum en Victoria ’28.

Vierde klasse G: GFC, SV Hector, SC Markelo, Broekland, ABS, De Gazelle, DAVO, sv Enter, Diepenveen, Haarle, Holten, Raalte, SV Nieuw Heeten en VV Lettele.