GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse

GFC en Hector zijn voor het komende seizoen ingedeeld in de vierde klasse G. Dat houdt in de dat de twee Goorse clubs de uitwedstrijden vooral in de ‘Deventer’ hoek zullen spelen. Twenthe gaat daarentegen terug naar het Twentse. De Goorse Tricolores reisden de laatste jaren richting Apeldoorn en omstreken maar zitten nu in een klasse (3A) met clubs uit plaatsen aan de kant van Enschede. Voor Twenthe keert een Hofderby terug op de agenda. Het gepromoveerde WVV ’34 is ook ingedeeld in de derde klasse A. Voor Hector en GFC is er naast de onderlinge confrontatie ook het tweeluik met Sportclub Markelo dat ook in de vierde klasse G zal acteren. Hieronder de competitie-indelingen van de drie Goorse clubs.

Derde klasse A: vv Twenthe, WVV ’34, DSVD, Avanti Wilskracht, De Tukkers, LSV, GVV Eilermark, NEO, Losser, Reunie, Saasveldia, Sportlust Glanerbrug, Reutum en Victoria ’28.

Vierde klasse G: GFC, SV Hector, SC Markelo, Broekland, ABS, De Gazelle, DAVO, sv Enter, Diepenveen, Haarle, Holten, Raalte, SV Nieuw Heeten en VV Lettele.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse competitiederby’s in december en april17 augustus 2018 Goorse competitiederby’s in december en april De Goorse derby's in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal tussen Hector en GFC zijn door de KNVB gepland voor 9 december en 14 april. Het eerste duel tussen de rivalen is op […]
  • Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse5 juli 2017 Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood […]
  • Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus15 juli 2016 Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus De Goorse derby tussen Twenthe en GFC in de poulefase van het regionale bekertoernooi tussen vv Twenthe en GFC wordt gespeeld op donderdag 23 augustus. De aftrap op sportpark 't Piepwillem […]
  • Hofderby’s voor Goorse clubs29 oktober 2016 Hofderby’s voor Goorse clubs Voor morgen staan er twee Hofderby's op de rol voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. GFC ontvangt thuis Rood Zwart. Een cruciaal duel voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die […]