Geslaagde derde editie Kleurrijk in de Hof

Een vermakelijke middag op een zonovergoten Schoolfeestweide. Daar vond eerder vandaag de derde editie Kleurrijk in de Hof plaats, een evenement voor alle leeftijden waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal stond. Naast diverse live-optredens, stonden er Eritrese, Syrische, Turkse, Armeense en Hollandse gerechten op het menu, kon er genoten worden van Jeugdcircus Caroly-acts en kwamen ook de sportfanaten aan hun trekken. 

Gerelateerde berichten

  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Het Schoolfeestgevoel tegenover de weide…21 juni 2021 Het Schoolfeestgevoel tegenover de weide… Weer geen Tente en kermis dit jaar op de Schoolfeestweide maar het 'Goorse geveul' is er absoluut en dus beloofd het ook in het komend weekeinde weer oergezellig te worden overal in Goor […]
  • De Goorse muziektent en Apollo in 1929…25 april 2021 De Goorse muziektent en Apollo in 1929… In de categorie Oald Goor op deze zondag twee prenten van de vermaarde muziektent op de Goorse Schoolfeestweide uit een heel ver verleden. Onderstaande foto is genomen in 1929 ter ere van […]
  • Kleurrijk in de Hof wellicht in najaar, Springtime-festival naar volgend jaar26 maart 2020 Kleurrijk in de Hof wellicht in najaar, Springtime-festival naar volgend jaar Het jaarlijkse multi-culturele evenement Kleurrijk in de Hof, dat op 13 juni aanstaande weer zou worden gehouden op het Schoolfeestplein, gaat vanwege de Corona-crisis niet door. De […]
  • Biodiversiteit op het Schoolfeestplein21 november 2019 Biodiversiteit op het Schoolfeestplein Er komen bio-diverse planten en struiken op de plek waar begin juni van dit jaar het bassin naast de Schoolfeestweide is gedempt. Het plantvak dat daardoor ontstaan is ligt nu al weer een […]