Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden

Op het fietspad van Goor naar Delden is gistermiddag een spijkerjasje gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-14035838.

 

Gerelateerde berichten

  • Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg30 september 2019 Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg Langs de Scherpenzeelseweg, ter hoogte van hockeyclub GMHC, is een Skoda-autosleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met aarsentim@nullgmail.com.
  • OV-chipkaart gevonden10 september 2018 OV-chipkaart gevonden In de omgeving van Goor is een OV-chipkaart gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-46671772.
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Sleutel met sleutelhanger gevonden16 juli 2019 Sleutel met sleutelhanger gevonden In het Goorse is een sleutel met sleutelhanger gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-40296376.