In de verzengende hitte maar vol goede moed…

Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich nog meer deelnemers uit het Twentse Haagje onder wie Wim Haverkate, ongetwijfeld de meest ervaren Vierdaagse-loper die al voor de 26e keer is gestart. Ook Diane Leferink en Wilma Sandifort lopen al enige tijd mee en zijn ook dit jaar weer samen met Rene Leferink van start gegaan. Dat geldt ook voor raadslid Riekele Bijleveld die met een oud-studiegenoot loopt en het echtpaar Trudy en Sjef van den Dungen. Laatstgenoemde doet voor de 18e keer mee met de militairen. Trudy is voor de tweede keer van start gegaan. Last but not least meldde ook Yalp-directeur Ben Admiraal zich. Hij loopt de Vierdaagse samen met zijn vrouw Irmgard en oud OAD-directeur Frans Schuitemaker en diens vrouw Marijke (foto). Uiteraard kunnen deelnemers zich nog steeds melden via redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]
  • Goors echtpaar wandelt voor gouden kruis21 juli 2015 Goors echtpaar wandelt voor gouden kruis Veel aanmeldingen via de mail en social media van Gorenaren die deze week meedoen met de Nijmeegse Vierdaagse. Zo lopen Ineke en Jan van der Haar al voor 10e keer mee en gaan ze dus dit […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Liefdevolle hereniging…21 juli 2018 Liefdevolle hereniging… Een mooie verzameling foto's van Gorenaren die de Nijmeegse Vierdaagse uitliepen sluiten we af met deze liefdevolle foto van CDA-raadslid Riekele Bijleveld die wordt onthaald door zijn […]
  • Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE)19 juli 2017 Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE) Het gaat nog steeds uitstekend met de talrijke Goorse wandelaars in de Vierdaagse van Nijmegen. Voor zover bekend hebben alle Gorenaren ook de bloedhete woensdagetappe overleefd. Zo […]