In de verzengende hitte maar vol goede moed…

Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich nog meer deelnemers uit het Twentse Haagje onder wie Wim Haverkate, ongetwijfeld de meest ervaren Vierdaagse-loper die al voor de 26e keer is gestart. Ook Diane Leferink en Wilma Sandifort lopen al enige tijd mee en zijn ook dit jaar weer samen met Rene Leferink van start gegaan. Dat geldt ook voor raadslid Riekele Bijleveld die met een oud-studiegenoot loopt en het echtpaar Trudy en Sjef van den Dungen. Laatstgenoemde doet voor de 18e keer mee met de militairen. Trudy is voor de tweede keer van start gegaan. Last but not least meldde ook Yalp-directeur Ben Admiraal zich. Hij loopt de Vierdaagse samen met zijn vrouw Irmgard en oud OAD-directeur Frans Schuitemaker en diens vrouw Marijke (foto). Uiteraard kunnen deelnemers zich nog steeds melden via redactie@nullgoorsnieuws.nl.