Van de basisschool met een lach en een traan…

Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen vandaag afscheid van een persoonlijk tijdperk en dat gebeurt vaak met een lach en soms met een traan. Zo waren er gisteren grappige en mooi gespeelde musicals op de Heeckerenschool (Betoeterd) en De Albatros (Hotel te koop) en is vanavond De Wiekslag-musical (De Familie Schreeuwstra) Ook op de andere scholen werd of wordt afscheid genomen van de toekomstige brugklassers met avonden waarbij ook de leerkrachten en de ouders een duit in het zakje deden of doen met een terugblik op de tijd die achter de leerlingen ligt.

De leerlingen uit groep 8 van De Albatros gingen per skelter de school uit onder applaus van de overige leerlingen

 

Gerelateerde berichten

  • Met een musical van de basisschool af..7 juli 2017 Met een musical van de basisschool af.. De vakantie nadert en dat betekent voor de oudste basisschoolleerlingen in Goor de tijd van afscheid nemen. Dat gebeurt veelal op feestelijke wijze zoals met de uitvoering van een musical. […]
  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking24 mei 2018 Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking De leerkrachten van vijf van de zes Goorse basisscholen (Puntdak, Wiekslag, Prins Constantijn, Heeckeren en Gijmink) leggen komende woensdag, 30 mei, het werk neer. Alleen de […]
  • Constantijn en Heeckeren winnen schoolvoetbaltoernooi11 april 2018 Constantijn en Heeckeren winnen schoolvoetbaltoernooi De Prins Constantijnschool en de Heeckerenschool verdeelden de prijzen vanmiddag na het Schoolvoetbaltoernooi bij SV Hector. In de categorie groep 5/6 wonnen de meisjes én de jongens van […]
  • Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal12 april 2017 Heeckeren en Prins Constantijn sterk tijdens schoolvoetbal De schoolvoetbaltitels van Goor en Diepenheim gingen vanmiddag naar 't Heeckeren, de Prins Constantijnschool en OBS 't Stedeke. Op de velden van vv Twenthe was de Heeckerenschool de […]