Succesvolle beroepenweek op De Wiekslag

Een uiterst succesvol en leerzaam project op De Wiekslagschool in de afgelopen week waar de zogenoemde beroepenweek voor alle groepen werd gehouden. In de weken voorafgaan zijn daarvoor allerlei Goorse bedrijven benaderd of zij een educatieve activiteit wilden organiseren voor deze groepen. Het enthousiasme bleek groot waarna een diverse aanbod ontstond met bezoeken op school en excursies naar winkels en bedrijven. Van horeca tot hovenier en van bouw(-vakker) tot ontwerper. Veel kwam aan de orde in de laatste schoolweek en is volgens het schoolbestuur absoluut voor herhaling vatbaar.

Ook de dierenarts kwam op De Wiekslag

Gerelateerde berichten

  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • De Wiekslag draait doorrrr…18 april 2015 De Wiekslag draait doorrrr… Een prachtige equivalent op de populairste talkshow van ons land. De leerlingen van basisschool De Wiekslag schitterden op hun eigen toneelavond waarin er diverse bekende gasten werden […]
  • Prins Constantijnschool hijst vlag tegen pesten24 oktober 2014 Prins Constantijnschool hijst vlag tegen pesten Op de Prins Constantijnschool is eind september uitgebreid aandacht besteed aan de Week tegen Pesten. Hoewel de school het hele jaar door de leerlingen probeert bij de brengen dat pesten […]
  • Goorse dierenarts centraal in Portret28 oktober 2015 Goorse dierenarts centraal in Portret De Goorse dierenarts Evelyne Bekke - Aan de Stegge is zondag te gast bij Hofstreek FM in het programma Portret. De 35-jarige is ook privé zot op dieren en neemt haar hond steevast mee […]
  • Goorse dierenarts levert aan de wetenschap7 juli 2015 Goorse dierenarts levert aan de wetenschap Huisdieren van het Dier Medisch Centrum in Goor biedt mensen aan om hun overleden dier aan te bieden aan de wetenschap. In een reportage die gemaakt is door RTV Oost legt Evelyn Bekke van […]