Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue

Met de start van de grote schoolvakantie zal ook het aantal kinderactiviteiten in het Goorse toenemen. Morgen is er de eerste van drie kinderevenementen, georganiseerd in het Goorse centrum door Salut en Goor Collectief. De jeugd is vanaf 13:00 uur welkom op het Horecaplein voor de zomeractiviteit ‘Weetjes over wetenschap’. Daarvoor staat de zogenoemde WoWi-bus (foto) bij de fontein en is het team van ‘Mad Science’ aanwezig. Om 16:00 uur begint op het Sterplein de Grote Goorse Zomer Barbecue met muzikaal vertier van de bekende Ruud Weberband. Daarvoor is overigens aanmelden niet nodig. Bij De Ster is morgen ook het derde Tourcafé van de Goorse Tourpoule. Voor alle activiteiten check onze evenementenkalender.

Gerelateerde berichten

  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque11 juli 2018 Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque De bekende Ruud Weberband zal optreden tijdens de Grote Goorse Zomer-Barbeque, volgende zaterdag in het Goorse stadshart. Het muzikale toptrio brengt blues en rock van de bovenste plank  […]
  • Vrielink eerste leider 30e Goorse Tourpoule7 juli 2018 Vrielink eerste leider 30e Goorse Tourpoule Wessel Vrielink is de leider na de eerste etappe in de Goorse Tourpoule. De Goorse wielerliefhebber is de leider na de Touretappe die in het Franse Fontenay-le-Comte na een massasprint […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]