Bureau Sport op de planken

Bureau Sport komt naar Goor. Het olijke duo Frank Evenblij en Erik Dijkstra staan op 5 oktober op de planken in De Reggehof. Bij de Goorse schouwburg maak je tot 1 augustus, als je kaarten besteld, nog kans op een meter gratis bier en een portie bitterballen. In de show Bureau Sport komen de mooiste sportverhalen voorbij. Check voor meer info, deze site.

Gerelateerde berichten

  • Bureau Sport met Mulder en Müllenberg19 september 2018 Bureau Sport met Mulder en Müllenberg Ze trappen het theaterseizoen af in Goor. De olijke en goed geoliede tandem Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Bureau Sport is op 5 oktober te zien op de planken in theater De Reggehof. In […]
  • Bureau Sport, Purper en White Party5 oktober 2018 Bureau Sport, Purper en White Party De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeld allereerst de opening van de nieuwe mozaïeken Reggebank tegenover de Hofkerk. Vanavond wordt het theaterseizoen in De Reggehof geopend met […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Muziek, darts en Peppa Pig27 oktober 2017 Muziek, darts en Peppa Pig Een mix van muziek en sport vormen dit weekeinde de theateragenda in onze Reggestad. Als sluitstuk van de herfstvakantie wordt bij De Reggehof de show Peppa Pig: De Grote Plons […]
  • Ivo de Wijs en Peter Nieuwint in De Reggehof1 december 2015 Ivo de Wijs en Peter Nieuwint in De Reggehof De cabaretiers Ivo de Wijs en Peter Nieuwint staan vanavond met de voorstelling 'The Very Best of Pieter and Ivo - Een keuze uit Literair Variété en Literair Varié2' op de planken in de […]