Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen

De kaartverkoop voor de twee oefenwedstrijden die FC Twente in Goor speelt op donderdag 2- en vrijdag 10 augustus, is begonnen. Tickets zijn in Goor verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en The Read Shop. De kaarten kosten €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen tot en met 14 jaar. FC Twente treft op 2 augustus vanaf 19:00 uur het Turkse Göztepe SK en op vrijdag 10 augustus (ook aanvang 19:00 uur) Al Taawoun uit Saoedi Arabië. Dit is de laatste test voor de ploeg van trainer Marino Pusic voordat het seizoen in de zogenoemde Keuken Kampioen-divisie van start gaat. Kaarten zijn overigens ook te koop bij de receptie van De Grolsch Veste in Enschede.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC11 juli 2018 FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC FC Twente komt nog twee oefenwedstrijden spelen op het hoofdveld van GFC. De Enschedese club komt op donderdag 2 augustus naar Goor om te spelen tegen het Turkse Göztepe SK. Op vrijdag 10 […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiële toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie1 augustus 2017 FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op […]