Kaartverkoop oefenwedstrijden FC Twente begonnen

De kaartverkoop voor de twee oefenwedstrijden die FC Twente in Goor speelt op donderdag 2- en vrijdag 10 augustus, is begonnen. Tickets zijn in Goor verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en The Read Shop. De kaarten kosten €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen tot en met 14 jaar. FC Twente treft op 2 augustus vanaf 19:00 uur het Turkse Göztepe SK en op vrijdag 10 augustus (ook aanvang 19:00 uur) Al Taawoun uit Saoedi Arabië. Dit is de laatste test voor de ploeg van trainer Marino Pusic voordat het seizoen in de zogenoemde Keuken Kampioen-divisie van start gaat. Kaarten zijn overigens ook te koop bij de receptie van De Grolsch Veste in Enschede.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC11 juli 2018 FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC FC Twente komt nog twee oefenwedstrijden spelen op het hoofdveld van GFC. De Enschedese club komt op donderdag 2 augustus naar Goor om te spelen tegen het Turkse Göztepe SK. Op vrijdag 10 […]
  • Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan18 juni 2022 Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan De kaartverkoop voor de wedstrijd van FC Twente tegen FC Nordsjaelland is deze week van start gegaan. Het duel wordt op zondag 3 juli gespeeld op sportpark Heeckeren onder organisatie van […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]
  • FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd27 mei 2022 FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat FC Twente een wederom een oefenwedstrijd spelen in Goor. Op zondag 3 juli zal het Deense FC Nordsjaelland de tegenstander zijn op […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]