Pezen in de voorbereiding

Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen al gestart. Zij trainden deze week voor het eerst onder leiding van de nieuwe trainer Hans Dirksen, die onlangs zijn handtekening zette onder zijn verbintenis bij de Tricolores. Net als bij Twenthe zullen ook GFC en Hector gefragmenteerd gaan trainen. Dat komt met name door de late start van de competitie, eind september. 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus6 oktober 2016 Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus De uitzending van het Varaprogramma Zembla gisteravond over de gezondheidsrisico's die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van kunstgrasvelden met rubber korrels is met meer dan […]
  • Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector5 december 2019 Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector Het is de kraker in de vierde klasse B. De broedertwist tussen vv Twenthe en Hector. Zondag kruisen zij de degens op Sportpark Piepwillem. Een extra pikant duel voor trainer Hans Dirksen. […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe krijgt te weinig tegen LSV31 maart 2019 Twenthe krijgt te weinig tegen LSV VV Twenthe heeft slechts een punt overgehouden aan het duel met LSV uit Lonneker. De ploeg van trainer Hans Dirksen was in eigen huis de bovenliggende partij, maar bleef steken op 1-1. In […]
  • Goorse clubs op jacht naar tweede zege20 oktober 2018 Goorse clubs op jacht naar tweede zege De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille […]