Pezen in de voorbereiding

Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen al gestart. Zij trainden deze week voor het eerst onder leiding van de nieuwe trainer Hans Dirksen, die onlangs zijn handtekening zette onder zijn verbintenis bij de Tricolores. Net als bij Twenthe zullen ook GFC en Hector gefragmenteerd gaan trainen. Dat komt met name door de late start van de competitie, eind september. 

Gerelateerde berichten

  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]
  • Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten14 december 2019 Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten Het laatste duel van 2019 staat voor de deur voor de Goorse voetballers. De spelers van GFC zouden het opnemen het vanmiddag op tegen hekkensluiter SC Rijssen maar die wedstrijd is […]
  • Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector5 december 2019 Voetballiefde bij trainer vv Twenthe begon ooit bij Hector Het is de kraker in de vierde klasse B. De broedertwist tussen vv Twenthe en Hector. Zondag kruisen zij de degens op Sportpark Piepwillem. Een extra pikant duel voor trainer Hans Dirksen. […]
  • Hector voor Hofderby naar Markelo27 oktober 2018 Hector voor Hofderby naar Markelo In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie […]
  • Goorse clubs op jacht naar tweede zege20 oktober 2018 Goorse clubs op jacht naar tweede zege De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille […]