Gorenaren op de Via Gladiola, Haverkate voltooit 26e Vierdaagse

Enkele Gorenaren moesten voortijdig de strijd staken maar het leeuwedeel van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse heeft het, ondanks de hitte, gehaald. Nestor Wim Haverkate liep vanmiddag voor de 26e keer over de Via Gladiola waar alle deelnemers feestelijk zijn ingehaald. Ook CDA-raadslid Riekele Bijleveld voltooide de Vierdaagse evenals Rene Leferink die voor de derde keer de eindstreep haalde al ging het volgens hem niet altijd makkelijk. Annie Brinkmans en Willie Siemerink zijn ook over de meet gekomen (foto). En uiteraard zullen er dat meer zijn. Laat het ons weten door een mail met foto te sturen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl en dit bericht zal ge-updated worden. UPDATE onder lees meer…

vlnr: Kasper Bekhuis (5 keer), Jarno Wijnen (3 keer), Britt Bekhuis (1e keer) en Ben Bekhuis (10 keer)

Lidwien van de Riet en Saskia Smit (40 kilometer)

Sjef (18e keer) en Trudy van den Dungen (2e keer)

Wilma Sandifort haalde het ook weer

Mark Oosterveld voltooide zijn eerste 4Daagse (40 kilometer per dag)

Bea Houben-Dollekamp (l)

Monique Budde en Hildegonde Veel

Ben Admiraal, Irmgard Admiraal, Marijke Schuitemaker en Frans Schuitemaker

CDA-raadslid Riekele Bijleveld (l) haalde het ook