Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar

Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed denken aan een warme Schoolfeestdag. Grote zwarte Barbecues stonden te roken met daarbij onder meer de Goorse ‘Grill-meisters’ Jesse Overbeek en Rick Elbert. De relaxte bluesmuziek van het trio Ruud Weber, Raymond Nijenhuis en Fokke de Jong paste perfect in het plaatje en velen vonden dat de band nog wel langer had door mogen spelen. Naast het Reggeafestival lijkt ook deze Zomer-barbecue een blijvertje te kunnen worden en die intentie is er ook bij de organisatoren van Café De Ster. Het volgende (muzikale) feest in hartje Goor is op zaterdag 8 september: ‘Vrienden op het Sterplein’.

(Foto’s: Patrick ter Elst en Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Höfteballooning, Kings of Sleaze en BBQ…12 juli 2019 Höfteballooning, Kings of Sleaze en BBQ… Er is weer een veelvoud aan activiteiten en evenementen in het komend weekeinde in het Goorse. De kalender meldt allereerst de Imkerij-dag bij Het Kukelnest die morgen om 10:00 uur […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque11 juli 2018 Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque De bekende Ruud Weberband zal optreden tijdens de Grote Goorse Zomer-Barbeque, volgende zaterdag in het Goorse stadshart. Het muzikale toptrio brengt blues en rock van de bovenste plank  […]