Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust

Een beginnende bermbrand langs de parallelweg aan de Deldensestraat, ter hoogte van het Boake-terrein, is aan het eind van de middag door adequaat handelen van de brandweer snel geblust. De uiteindelijke schade lijkt mee te vallen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Maar het heeft ongetwijfeld te maken met de verzengende hitte en droogte van dit moment.

Foto`s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Bosbrandje Herikerberg27 april 2020 Bosbrandje Herikerberg De brandweer is vanavond uitgerukt voor een beginnend bosbrandje op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. Door snel optreden van de brandweer is de brand beperkt gebleven. Hoe de brand […]
  • Bermbrand aan de Grensweg3 juli 2019 Bermbrand aan de Grensweg De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor een bermbrand aan de Grensweg, langs het spoor. Ongeveer 10 vierkante meter berm is afgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De […]
  • Hittegolf in Goor voorbij: de brandweer maakt de balans op15 augustus 2018 Hittegolf in Goor voorbij: de brandweer maakt de balans op De zengende hitte heeft inmiddels ook Goor achtergelaten en dat betekent dat de plaatselijke brandweer de komende periode ook minder frequent hoeft uit te rukken. Gedurende de 28 dagen […]
  • Weer bermbrand langs N3461 augustus 2018 Weer bermbrand langs N346 De droogte en de hitte blijft zijn tol eisen. Berm- en grasbranden zijn inmiddels in en om Goor ook meer regel dan uitzondering en dat betekent veel werk voor de Goorse brandweer die […]
  • Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE)30 juli 2018 Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE) De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een melding van een brand op het oude kerkhof aan de Herman Heijermanstraat. Daar bleek een groot stuk groen vlam te hebben gevat. Een […]