Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust

Een beginnende bermbrand langs de parallelweg aan de Deldensestraat, ter hoogte van het Boake-terrein, is aan het eind van de middag door adequaat handelen van de brandweer snel geblust. De uiteindelijke schade lijkt mee te vallen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Maar het heeft ongetwijfeld te maken met de verzengende hitte en droogte van dit moment.

Foto`s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Brandweer rukt uit voor bermbrand12 februari 2022 Brandweer rukt uit voor bermbrand De Goorse brandweer is aan het begin van de middag uitgerukt om te assisteren bij het blussen van een bermbrand in het buitengebied. Die woedde aan de Oomsdwarsdijk bij de Elsenerweg in […]
  • Berm in brand aan de Kanaaldijk21 juni 2022 Berm in brand aan de Kanaaldijk Een bermbrand gisteravond aan de Kanaaldijk net buiten Goor. Daar ging zo'n 50 meter berm in vlammen op. De brandweer van Diepenheim was ter plaatse om het vuur te blussen. (Foto's: Hof […]
  • Bosbrandje Herikerberg27 april 2020 Bosbrandje Herikerberg De brandweer is vanavond uitgerukt voor een beginnend bosbrandje op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. Door snel optreden van de brandweer is de brand beperkt gebleven. Hoe de brand […]
  • Bermbrand aan de Grensweg3 juli 2019 Bermbrand aan de Grensweg De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor een bermbrand aan de Grensweg, langs het spoor. Ongeveer 10 vierkante meter berm is afgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De […]
  • Hittegolf in Goor voorbij: de brandweer maakt de balans op15 augustus 2018 Hittegolf in Goor voorbij: de brandweer maakt de balans op De zengende hitte heeft inmiddels ook Goor achtergelaten en dat betekent dat de plaatselijke brandweer de komende periode ook minder frequent hoeft uit te rukken. Gedurende de 28 dagen […]