Foyercafé in de zomer gesloten

Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf 7 september elke vrijdag van 10 tot 12 uur haar deuren in de foyer van de Reggehof in Goor. Mensen van Aveleijn Dag Activiteiten Centrum De Roos serveren er koffie en thee. Het Foyercafé is bedoeld voor iedereen die er even gezellig uit wil, samen of alleen. Meer weten? Bel Salut 0547-260053 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Foyercafé in De Reggehof weer geopend3 oktober 2018 Foyercafé in De Reggehof weer geopend Ze hebben niet stilgezeten deze zomer in De Reggehof. Het Foyercafé heeft een compleet andere smoel gekregen. Vanaf deze vrijdag wordt er dan ook elke week weer een koffiemoment […]
  • Foyercafé de Reggeroos officieel geopend9 oktober 2015 Foyercafé de Reggeroos officieel geopend Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]