Foyercafé in de zomer gesloten

Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf 7 september elke vrijdag van 10 tot 12 uur haar deuren in de foyer van de Reggehof in Goor. Mensen van Aveleijn Dag Activiteiten Centrum De Roos serveren er koffie en thee. Het Foyercafé is bedoeld voor iedereen die er even gezellig uit wil, samen of alleen. Meer weten? Bel Salut 0547-260053 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Foyercafé in De Reggehof weer geopend3 oktober 2018 Foyercafé in De Reggehof weer geopend Ze hebben niet stilgezeten deze zomer in De Reggehof. Het Foyercafé heeft een compleet andere smoel gekregen. Vanaf deze vrijdag wordt er dan ook elke week weer een koffiemoment […]
  • Foyercafé de Reggeroos officieel geopend9 oktober 2015 Foyercafé de Reggeroos officieel geopend Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur […]
  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Succesvolle Twentse film nog twee keer zien in De Reggehof16 juni 2022 Succesvolle Twentse film nog twee keer zien in De Reggehof Het succesvolle beeldverhaal ‘Twente op Film’ is nog twee te zien bij Filmhuis Alleman. De film met de titel 'Zo doot wiejleu dat' was op 7 juni voor het eerst te zien in een uitverkochte […]