Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup

De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe direct een Goorse finalist op. De Tricolores gingen daarin ten onder tegen DETO Twenterand (1-7). Twenthe, Hector en GFC zijn drie van de 25 deelnemers in het mannentoernooi waarin Enschede hofleverancier is met negen teams. De gemeente Hof van Twente, dat negen amateurclubs kent, komt met 8 elftallen binnen de lijnen. Er is dit jaar voor het eerst ook een toernooi voor vrouwen. Daarvoor hebben zich nu 15 van de 16 teams aangemeld. Of daar ook Goorse teams bij zitten is nog niet bekend gemaakt. Hieronder een kaartje met de deelnemers bij de heren. De loting zal later volgen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]
  • Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO2 mei 2018 Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO Twenthe Goor mag het in de finale van de strijd om de Tukker Cup opnemen tegen DETO Twenterand. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in de halve eindstrijd vorige week van Excelsior'31 […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]