Preview theaterseizoen De Reggehof

Ze zitten nog in de zomerstop, maar op de achtergrond zijn ze al bezig met de preview van het nieuwe seizoen. Deze vindt plaats op zondagmiddag 23 september vanaf 15.00 uur. Belangstellenden krijgen dan een inkijkje in het komende theaterseizoen. Wat zijn de beste tips? De preview zal worden gepresenteerd door Arijan van Bavel, beter bekend als Adje, bekend uit de vroegere tv-shows van Paul de Leeuw. Hij zal in Goor ook te bewonderen zijn in de theaterklucht Medisch Centrum Best.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen17 april 2017 Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen Het aantal bezoekers dat in het afgelopen theaterseizoen een voorstelling in de Reggehof bezocht is veel hoger dan in het jaar daarvoor. Reggehof-directeur Ruut te Velthuis maakte dat […]
  • Online verkoop tickets nieuwe theaterseizoen Reggehof begonnen15 mei 2019 Online verkoop tickets nieuwe theaterseizoen Reggehof begonnen Vanaf vandaag zijn de tickets voor het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 online te koop via de website van De Reggehof. Het nieuwe seizoen wordt op 20 september gestart met de […]
  • Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor26 november 2015 Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor Wie nog dit jaar naar de reprisevoorstelling ‘Lös’ van Helligen Hendrik wil moet snel zijn. Er zijn alleen nog een aantal kaarten voor de show in Goor die op zaterdag 12 december wordt […]