Holtbar voor Constant van de Riet

De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is dit jaar overgedragen aan Constant van de Riet. De Gorenaar heeft de eer om de prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. Hij krijgt de Holtbar voor het mini-warmtenet van de Probin met twee woningen op basis van een pelletketel. “Het is mooi hoe op deze manier de pelletketel wordt ingezet. Het is niet alleen duurzaam, maar ook economisch vooruitzien. Ze hebben 2 jaar lang uitzoekwerk gedaan voordat ze de pelletketel in gebruik hebben genomen. Het zijn creatieve doeners, daarom verdienen ze wat mij betreft de Holtbar,” aldus Henk Kwast die de Holtbar overhandigde.

Gerelateerde berichten

  • Stadslandbouw ontvangt Holtbar19 december 2019 Stadslandbouw ontvangt Holtbar De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de 23e keer doorgegeven. Roel Bergman, voorzitter van de Stadslandbouw Hof van Twente, heeft de Holtbar ontvangen uit […]
  • 14 september 2019 De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de doorgegeven aan de Goorse ADS Groep. Arend Jan Overbeek ontving de prijs uit handen van Antonie ter Harmsel van […]
  • Holtbar van Goor naar Delden1 oktober 2018 Holtbar van Goor naar Delden De Holtbar, het doorgeefcompliment voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid, is voor de 16e keer doorgegeven. Dit keer verlaat hij wel ’t Twentse Haagje. Bart Schurink heeft de […]
  • Holtbar voor Erik Reinderink17 oktober 2017 Holtbar voor Erik Reinderink Erik Reinderink is de nieuwe tijdelijke bezitter de Holtbar. Dat is het rondreizende gemeentelijke compliment voor iemand die zich inzet voor duurzaamheid. Erik Reinderink heeft de Holtbar […]
  • Juf Hennie neemt afscheid met Holtbar12 december 2016 Juf Hennie neemt afscheid met Holtbar Een afscheid met een gemeentelijk duurzaamheidscompliment voor juffrouw Hennie Koens van de Goorse Prins Constantijnschool. Zij kreeg de zogenoemde Holtbar tijdens haar laatste feestelijke […]