Goorse muiters belagen politie bij Wiene

Na problemen bij het tentfeest Wiene Zeldam zijn vannacht om kwart voor vier drie mensen, onder wie twee Gorenaren, aangehouden voor openbare dronkenschap, ambtsbelemmering en belediging. Om ongeveer 03.40 uur, kreeg de politie melding dat een tweetal beveiligers een vervelende dronkeman hadden aangehouden bij de feesttent aan de Rijksweg in Ambt Delden. Op het plaats van handeling ging vervolgens van alles mis. 

De politie ging ter plaatse om deze verdachte over te nemen. Ter plaatse gekomen werden de agenten geconfronteerd met een agressieve menigte die zich met de aanhouding bemoeide. Een groep van 20 tot 30 mensen probeerde de aangehouden vervelende dronkeman, een 19-jarige inwoner van Goor, te bevrijden uit handen van de politie en de beveiligers. Hierbij werd een deuk in een politieauto getrapt. Met assistentie van meerdere gekomen agenten werd de groep op afstand gehouden. Hierbij werd gebruik gemaakt van de wapenstok. Een tweede 19-jarige inwoner van Goor werd aangehouden voor ambtsbelemmering. Een 17-jarig meisje uit Enter werd aangehouden voor belediging.

Gerelateerde berichten

  • Terugblik (5): ’t kon slechter….31 december 2018 Terugblik (5): ’t kon slechter…. Op de allerlaatste dag van het jaar ook nog de terugblik op het jaar waarin Goor met name met genoegen zal terugkijken op haar rijke tradities en de veelbesproken thema's. Zo was het […]
  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]
  • Daniel scherpschutter in hol van de leeuw23 september 2015 Daniel scherpschutter in hol van de leeuw Het was een koddig tafereel gisteravond tijdens de jaarlijkse ledenvergadering bij vv Twenthe. Het uitreiken van de Pats Boem Trofee voor de meeste trefzekere speler van vv Twenthe. De […]
  • Farid Markt opent de deuren20 september 2016 Farid Markt opent de deuren De laatste producten worden uitgepakt en op de plek gelegd. Morgenvroeg om 09.00 uur is het zover. Dan opent Farid Markt de deuren in het Goorse centrum. De nieuwe winkel in het stadshart, […]
  • Wijnkamp veegt eigen buurt3 mei 2009 Wijnkamp veegt eigen buurt De bewoners van de Wijnkamp hebben de handen in één geslagen om hun buurt weer spik en span in orde te maken. Onder het motto: "Ken je buurt, veeg samen de straat schoon", hebben de […]