De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over

De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn gisteravond de contracten getekend. De Gebrande Waateren is in hartje Hengevelde al sinds eeuwen een pleisterplaats en werd lange tijd gerund door de bekende horecafamilie Varenbrink. De Bebsel gaat het oude karakteristieke café én de verschillende zalen nieuw leven inblazen onder leiding van de 24-jarige Gorenaar Casper Bebseler (foto) die het gezicht zal worden van de horeca-onderneming. Die krijgt als naam ‘Herberg De Gebrande Waateren’ en zal medio september van dit jaar ge-opend worden.

Na een opfrisbeurt en enkele verbouwingen is het de bedoeling om het oude karakteristieke café en de zalen in hartje Hengevelde optimaal te gaan benutten. Ook het terras zal fors worden uitgebreid. In het café en op het terras zal er naast een (borrel-) hapje en een drankje ook de mogelijkheid komen om gerechten te kiezen van een kleine menukaart. In de grote- en kleine zaal blijft de mogelijkheid tot het geven van diverse bruilofts- of jubileumfeesten terwijl ook de Tuinzaal met het aangrenzende terras en sfeervolle tuin, daarvoor geschikt zal blijven. De kelder, waar de bowlingbanen zullen verdwijnen, krijgt een Oostenrijkse uitstraling waar eveneens themafeesten- en partijen kunnen worden georganiseerd.

vlnr: Jeroen, Ellen en Casper Bebseler

Gerelateerde berichten

  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Eerste Pluim is voor De Bebsel9 januari 2021 Eerste Pluim is voor De Bebsel De eerste Pluim die is uitgeloofd door de stichting Doors Wide Open is voor De Bebsel. de Pluim is in het leven geroepen om ondernemers in het zonnetje te zetten die tijdens de […]
  • Corona maakt creatief…21 november 2020 Corona maakt creatief… Een expositie in een eetcafé, take away-koffie, bezorg- en afhaalmenu's óf een heuse wintermarkt in een café-restaurant. De horeca-ondernemers in Goor gaan nu al driekwart jaar gebukt […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • Ierse middag bij De Bebsel24 september 2021 Ierse middag bij De Bebsel De gerenommeerde Ierse Folkband O'llainnis treedt komende zondag op tijdens een Ierse middag in zaal De Bebsel. De band komt uit Borculo en bestaat vier mannen en een vrouw en spelen […]