De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over

De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn gisteravond de contracten getekend. De Gebrande Waateren is in hartje Hengevelde al sinds eeuwen een pleisterplaats en werd lange tijd gerund door de bekende horecafamilie Varenbrink. De Bebsel gaat het oude karakteristieke café én de verschillende zalen nieuw leven inblazen onder leiding van de 24-jarige Gorenaar Casper Bebseler (foto) die het gezicht zal worden van de horeca-onderneming. Die krijgt als naam ‘Herberg De Gebrande Waateren’ en zal medio september van dit jaar ge-opend worden.

Na een opfrisbeurt en enkele verbouwingen is het de bedoeling om het oude karakteristieke café en de zalen in hartje Hengevelde optimaal te gaan benutten. Ook het terras zal fors worden uitgebreid. In het café en op het terras zal er naast een (borrel-) hapje en een drankje ook de mogelijkheid komen om gerechten te kiezen van een kleine menukaart. In de grote- en kleine zaal blijft de mogelijkheid tot het geven van diverse bruilofts- of jubileumfeesten terwijl ook de Tuinzaal met het aangrenzende terras en sfeervolle tuin, daarvoor geschikt zal blijven. De kelder, waar de bowlingbanen zullen verdwijnen, krijgt een Oostenrijkse uitstraling waar eveneens themafeesten- en partijen kunnen worden georganiseerd.

vlnr: Jeroen, Ellen en Casper Bebseler

Gerelateerde berichten

  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • De Bebsel begint met dansavonden22 september 2017 De Bebsel begint met dansavonden In zaal De Bebsel start vanavond een serie dansavonden voor mensen alleenstaanden, stellen en anderen die graag willen dansen. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Jan […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]