Boottocht IJssel uitgesteld vanwege hitte

Stichting Franje heeft samen met reisorganisator Reisland vandaag besloten de geplande boottocht over de IJssel zaterdag vanwege de hitte niet door te laten gaan. De reis vindt nu plaats op 24 augustus. Door dit uitstel vanwege de warmte heeft het bestuur besloten de mogelijkheid weer te openen voor nieuwe aanmeldingen voor diegene die nog mee wil op deze mooie tocht. Het vertrek is ‘s morgens om 11 uur uit Goor met de touringcar naar de boot die vaart van Zutphen naar Arnhem een tocht over de IJssel van ongeveer 3,5 uur. Aan boord wordt koffie gedronken en de lunch genuttigd. Na afloop gaat de tocht terug naar Goor waar ‘s avonds een diner als afsluiting wordt aangeboden. De tocht kost 74,00 euro per persoon en men kan zich dan aanmelden bij Salut 0547-260053 of per e-mail info@nullsalut-welzijn.nl 

Gerelateerde berichten

  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Foyercafé in De Reggehof weer geopend3 oktober 2018 Foyercafé in De Reggehof weer geopend Ze hebben niet stilgezeten deze zomer in De Reggehof. Het Foyercafé heeft een compleet andere smoel gekregen. Vanaf deze vrijdag wordt er dan ook elke week weer een koffiemoment […]
  • Met Franje naar de kerstmarkt in Oberhausen23 november 2018 Met Franje naar de kerstmarkt in Oberhausen Gezellig naar de kerstmarkt in Oberhausen. De stichting Franje, voorheen Rode Kruis, organiseert een reis naar een gezellige markt in Duitsland. Ruim 150 kraampjes en sfeervol verlichte […]
  • Stel je eigen sportdag samen8 september 2016 Stel je eigen sportdag samen Salut maakte deze zomer een start met de organisatie van vakantieactiviteiten voor de jeugd uit Hof van Twente. Zo kon men eind augustus al een sportieve dag beleven op ’t Grasboek, maar […]
  • Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht30 augustus 2018 Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht De grond van het voormalige speelterrein op de hoek van de Oude Haaksbergerweg en Mulderskamp is door de gemeente vrijgegeven voor een nieuwe inrichting. De grond naast De Braakmolen is al […]