Boottocht IJssel uitgesteld vanwege hitte

Stichting Franje heeft samen met reisorganisator Reisland vandaag besloten de geplande boottocht over de IJssel zaterdag vanwege de hitte niet door te laten gaan. De reis vindt nu plaats op 24 augustus. Door dit uitstel vanwege de warmte heeft het bestuur besloten de mogelijkheid weer te openen voor nieuwe aanmeldingen voor diegene die nog mee wil op deze mooie tocht. Het vertrek is ‘s morgens om 11 uur uit Goor met de touringcar naar de boot die vaart van Zutphen naar Arnhem een tocht over de IJssel van ongeveer 3,5 uur. Aan boord wordt koffie gedronken en de lunch genuttigd. Na afloop gaat de tocht terug naar Goor waar ‘s avonds een diner als afsluiting wordt aangeboden. De tocht kost 74,00 euro per persoon en men kan zich dan aanmelden bij Salut 0547-260053 of per e-mail info@nullsalut-welzijn.nl 

Gerelateerde berichten

  • Stel je eigen sportdag samen8 september 2016 Stel je eigen sportdag samen Salut maakte deze zomer een start met de organisatie van vakantieactiviteiten voor de jeugd uit Hof van Twente. Zo kon men eind augustus al een sportieve dag beleven op ’t Grasboek, maar […]
  • Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht30 augustus 2018 Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht De grond van het voormalige speelterrein op de hoek van de Oude Haaksbergerweg en Mulderskamp is door de gemeente vrijgegeven voor een nieuwe inrichting. De grond naast De Braakmolen is al […]
  • Salut zoekt mantelzorgers25 september 2017 Salut zoekt mantelzorgers Woon je in Goor en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in […]
  • Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg17 mei 2017 Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli […]
  • Jongeren leren koken met Salut4 mei 2017 Jongeren leren koken met Salut Salut jongerenwerk start op 8 mei met het nieuwe project Kitchen Masters. Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Houd jij van koken of wil je leren hoe je lowbudget de lekkerste gerechten kunt […]