Gele parkiet neergestreken aan Acaciastraat

Wie o wie mist er een gele parkiet? Deze heeft gisteren zijn vleugels uitgeslagen en is inmiddels aan de Acaciastraat neergestreken. De eigenaar kan contact op nemen met 0547-274830.

Gerelateerde berichten

  • Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht18 augustus 2015 Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht 'Missie voltooid' jubelt Nienke Siemerink van kinderboerderij 't Kukelnest vandaag op Facebook. Ze is er met liefde voor het vak én een gezond portie bevlogenheid, in geslaagd een […]
  • Groen-gele parkiet vermist9 mei 2020 Groen-gele parkiet vermist Een groen-gele parkiet is sinds donderdagmiddag vermist. De kleine vogel is ontsnapt vanuit een kooi in een woning aan de Waterhoenstraat. De parkiet heet Bambino en Belgin Sayin wil hem […]
  • Goorse mist omafiets na bezoek Dieka15 januari 2017 Goorse mist omafiets na bezoek Dieka Bij Dieka van de Kruusweg is een Goorse gisteravond haar fiets kwijtgeraakt. Het betreft een zwarte omafiets van het merk Gazelle. De fiets heeft zwarte banden, in het zadel zit een […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • Tam konijntje gevonden bij de Wiekslag24 mei 2015 Tam konijntje gevonden bij de Wiekslag Dianne Kamphuis heeft deze zondagavond een tam konijntje gevonden in de omgeving van basisschool De Wiekslag. Zorgelijk, aangezien er dan logischerwijs iemand in Goor zijn konijn kwijt […]