Kloots snelt naar dubbele winst in Dijon

Het waren twee fantastische dagen voor de Goorse motorcoureur Cliff Kloots. De Goorse snelheidsduivel pakte gisteren én eergisteren de winst op het circuit van het Franse Dijon in de races die meetellen voor de zogenoemde OW-cup (Open Wegrace) in de Supercup 1000-klasse. Door de dubbele zege in Frankrijk stijgt Kloots, die nog steeds herstellende is van een polsblessure, daarmee naar de tweede plaats in het tussenklassement. “Het ging echt goed. Van mijn pols had ik ook weinig tot geen last. Ik zie echt kansen om voor de titel te gaan nu. Ik heb een klein gaatje met de nummer drie (Danny van der Sluis red.) en de kloof naar de koploper (Nigel |Walraven red.) is redelijk groot maar het is wel te doen. Er zijn nog races te gaan. 

Cliff Kloots met twee vingers omhoog na zijn tweede zege in Dijon

Gerelateerde berichten