Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein

De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels uit Diepenheim op het podium evenals een trio vrouwen en een mannelijke drummer onder de naam the Wembley’s, een band uit Bentelo (foto). Ook de jonge talenten van Firezone krijgen speelminuten op het nieuwe Goorse podium in hartje Goor. Daarnaast draait DJ Wipneus (Edwin van ’t Schip) op het Sterplein. Het is het derde grote buitenevenement van De Ster na het Reggaefestival en de Grote Goorse Zomerbarbecue, evenementen die veel publiek trokken.

Gerelateerde berichten

  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Voice-audities voor Hoftalenten1 november 2017 Voice-audities voor Hoftalenten De 21e editie van Hoftalenten krijgt een 'Voice of Holland'-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, […]
  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het […]