Bouwkavels op Roelofsenterrein in de verkoop

Er worden drie grote bouwkavels gerealiseerd op het voormalige Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat. Projectontwikkelaar Roosdom-Tijhuis uit Rijssen is gestart met de verkoop van de kavels die tussen de 3 en 4 ton moeten kosten. De gebouwen die er nu nog staan zullen worden gesloopt in het kader van de rood voor rood regeling en deze grond zal ook beschikbaar komen om te bebouwen. Op twee van de drie bouwkavels mag een vrijstaande woning gebouwd worden met een maximale inhoud van 750 m3. Op de bouwkavel die ontstaat op de plek van de te slopen woning mag een nieuwe vrijstaande woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 900 m3, aldus Roosdom-Tijhuis op de eigen website. Het Goorse LOF Wonen is als makelaar ingeschakeld voor de verkoop. Het Roelofsen-terrein werd tot dit jaar gebruikt als evenemententerrein voor het Goorse Paasvuur. Daarvoor is nog steeds geen alternatief gevonden.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]
  • Van mobiel Paasvuur tot spectaculair slot31 maart 2018 Van mobiel Paasvuur tot spectaculair slot Het begon nu 19 jaar geleden in 1999 toen een aantgal enthousiaste Gorenaren een duidelijk statement maakten. Zij vonden het van de gekke dat er na jaren van Boakes op het 'Oale spoortje' […]
  • Gemeente in gesprek met LOER over nieuwe Paasvuurlocatie1 november 2017 Gemeente in gesprek met LOER over nieuwe Paasvuurlocatie Wethouder Wim Meulenkamp gaat met de stichting LOER en medewerkers grondzaken van de gemeente Hof van Twente op zoek naar een nieuwe locatie voor het Goorse Paasvuur. Dit antwoordde de […]
  • Inbraak in schuren, LOER mist spullen5 december 2017 Inbraak in schuren, LOER mist spullen In de schuur op het zogenoemde Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat in Goor, is ingebroken. Dieven stalen daar benodigdheden voor het tappen van bier van de stichting LOER. De schade […]