Goorse snelheidsduivel gepakt bij Ommen

Een 18-jarige Gorenaar is gisteren aangehouden in het buurtschap Archem bij Ommen. De jonge snelheidsduivel reed op Lemelerweg met een snelheid van 134 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan. Daarnaast reed hij over een doorgetrokken streep. De jonge Gorenaar is aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren. Ook ontving hij twee fikse bekeuringen voor de verkeersovertredingen die hij beging.

Gerelateerde berichten

  • Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg23 november 2017 Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van […]
  • Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd7 november 2016 Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd En weer werd in Goor een bedrijfsbus leeg gehaald door dieven. Dit keer werd in de Kloosterlaan een ruit van een bedrijfswagen kapot geslagen waarna al het gereedschap uit de bus werd […]
  • Kevin Tuitert wint Open Ommer judostrijd9 november 2015 Kevin Tuitert wint Open Ommer judostrijd Kevin Tuitert heeft in het afgelopen weekeinde de 13e Open Ommer Judokampioenschappen gewonnen. De Goorse judoka was de sterkste in de poule jongens van de 'bouwjaren' 2008 en 2009 tot 24 […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Wegpiraat scheurt langs Goor26 maart 2012 Wegpiraat scheurt langs Goor Een 27-jarige man uit Enschede is zondag zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij een gevaarlijke rit had gemaakt tussen Lochem en Delden. Rond 18.30 uur belde een getuige, die achter de […]