Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers

Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger onder de titel ‘De kunst van het zorgen en het loslaten‘. Tijdens een serie van acht bijeenkomsten worden via verschillende thema’s door alle deelnemers positieve ervaringen en herinneringen uit het verleden met elkaar gedeeld zoals oude foto’s. De deelname is gratis. De sessies die twee uur duren zijn ook voor Goorse dementerenden en hun mantelzorgers en zijn gepland voor op 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 01, 15 en 29 november en 13 december 2018 van 11:00 tot 13:00 uur in museumboerderij De Wendezoele in Ambt Delden. Er zal ook een lunch worden geserveerd. Er kunnen maximaal acht koppels geplaatst worden per sessie. Meer informatie via telefoonnummer 0547-260053 of via e-mail:ln.njizlew-tulasnull@ofni.