Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers

Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger onder de titel ‘De kunst van het zorgen en het loslaten‘. Tijdens een serie van acht bijeenkomsten worden via verschillende thema’s door alle deelnemers positieve ervaringen en herinneringen uit het verleden met elkaar gedeeld zoals oude foto’s. De deelname is gratis. De sessies die twee uur duren zijn ook voor Goorse dementerenden en hun mantelzorgers en zijn gepland voor op 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 01, 15 en 29 november en 13 december 2018 van 11:00 tot 13:00 uur in museumboerderij De Wendezoele in Ambt Delden. Er zal ook een lunch worden geserveerd. Er kunnen maximaal acht koppels geplaatst worden per sessie. Meer informatie via telefoonnummer 0547-260053 of via e-mail:info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]
  • Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen2 november 2020 Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek 'Mantelzorger der liefde' over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]