Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers

Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger onder de titel ‘De kunst van het zorgen en het loslaten‘. Tijdens een serie van acht bijeenkomsten worden via verschillende thema’s door alle deelnemers positieve ervaringen en herinneringen uit het verleden met elkaar gedeeld zoals oude foto’s. De deelname is gratis. De sessies die twee uur duren zijn ook voor Goorse dementerenden en hun mantelzorgers en zijn gepland voor op 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 01, 15 en 29 november en 13 december 2018 van 11:00 tot 13:00 uur in museumboerderij De Wendezoele in Ambt Delden. Er zal ook een lunch worden geserveerd. Er kunnen maximaal acht koppels geplaatst worden per sessie. Meer informatie via telefoonnummer 0547-260053 of via e-mail:info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]
  • Presentje voor mantelzorgers Salut16 november 2021 Presentje voor mantelzorgers Salut Salut bestaat 5 jaar en wil tijdens deze verjaring de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Dan nodigt Salut u […]
  • Keestra op TV bij Omroep Max15 november 2021 Keestra op TV bij Omroep Max De Goorse schrijfster Ingrid Keestra is komende vrijdag, 19 november te zien in tv-programma Meldpunt bij Omroep MAX op NPO2 (19:20 uur). Een cameraploeg van de landelijke zender kwam […]