Harrie Stevens overleden

In het bijzijn van zijn familie is afgelopen maandag in zijn woning aan de Goorse Irisstraat Harrie Stevens overleden. Stevens was een bekende in het Goorse verenigingsleven waar hij actief was bij vv Twenthe, GV Excelsior, Het Goors Mannenkoor en bij biljartvereniging De Ster. In een verder verleden was Harrie Stevens de drijvende kracht achter de optochtwagens van de Irisstraat die regelmatig de beste bleken in de allegorische optochten tijdens het School en Volksfeest. Stevens is de echtgenoot van oud CDA-raadslid Rikie Stevens en de vader van het huidige SP-raadslid Frank Stevens. Harrie Stevens was al geruime tijd ernstig ziek en werd 78 jaar. Morgenavond, vrijdag 3 augustus, is er gelegenheid om afscheid te nemen tijdens een dienst in de Petrus en Pauluskerk die om 19:00 uur begint. Daar is na afloop ook gelegenheid om de familie te condoleren. Komende zaterdag is de uitvaart in besloten kring.

Gerelateerde berichten

  • Stevens zoekt collectanten voor longfonds26 april 2021 Stevens zoekt collectanten voor longfonds Na ruim 20 jaar is Joop Geerlings onlangs gestopt als co√∂rdinator van de Longfondscollecte in Goor. Hij heeft het stokje overgedragen aan Frank Stevens. De jaarlijkse collecte vindt dit […]
  • SP hekelt besluitvorming en communicatie rondom woonwagenlocaties14 april 2021 SP hekelt besluitvorming en communicatie rondom woonwagenlocaties De lokale SP heeft bij monde van het Goorse raadslid Frank Stevens (foto) gehakt gemaakt van de manier waarop door het College is gekeken naar nieuwe woonwagenlocaties en de manier waarop […]
  • Dominee Schouten overleden8 maart 2018 Dominee Schouten overleden Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van […]
  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]
  • Zorgen om straatverlichting in Goor24 maart 2021 Zorgen om straatverlichting in Goor Het Goorse SP-raadslid Frank Stevens heeft gisteravond in de gemeenteraadsvergadering zijn zorgen geuit over de straatverlichting in Goor. Nadat eerder bewoners van het 't Heeckeren al […]